
Trafoya giren çocuk ölümden döndü
Batman'da açık elektrik trafosuna dokunarak elektrik akımına kapılan 4 yaşındaki bir çocuk, ölümden döndü.
20-05-2016
Okunma: 1307

Batman'ın Petrolkent Mahallesinde bulunan yüksek voltlu kilidi açık elektrik trafosuna elini atan 4 yaşındaki çocuk, elektrik akımına kapılarak yaralandı.
Olayın dün akşam saat 18.30 sıralarında Petrolkent Mahallesi Dicle Caddesi üzerinde 83 nolu trafoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerinin yakınında bulunan yüksek voltlu kilidi açık elektrik trafosundaki elektrik tellerine dokunan Muzaffer Şahin (4) adlı çocuk, elektrik akımına kapıldı.
Ölümden dönen küçük çocuk, ailesi tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı çocuğun yanan kolu sargıya alındı.
Yaşanan olaya tepki gösteren baba Abdulkadir Şahin, karakola giderek, trafonun açık bırakılması sebebiyle yetkililer hakkında şikâyetçi oldu.
Mahalle sakinleri ise genellikle ölümle sonuçlanan bu tür vakaların bir daha yaşanmaması için trafoların yerden yüksekte ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde kurulması gerektiğini belirttiler.
 HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
 TÜNELDE KORKUTAN KAZA TÜNELDE KORKUTAN KAZA
 Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
 YAZ SPOR OKULLARI 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR YAZ SPOR OKULLARI 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
 BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
 BATMAN FİLM GÜNLERİ BAŞLIYOR! BATMAN FİLM GÜNLERİ BAŞLIYOR!
 GÜMRÜK KAÇAĞI TELEFONLARA EL KONULDU GÜMRÜK KAÇAĞI TELEFONLARA EL KONULDU
 SULAMADA TASARRUF SAĞLANACAK SULAMADA TASARRUF SAĞLANACAK
Makaleler
Hava Durumu


























