
Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Tüzün, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda dayanışma, merhamet ve mazlum coğrafyalara dikkat çekti.
26-05-2026
Okunma: 27

Kurban Bayramı’nın paylaşma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirten Tüzün, “Yardımlaşma sadece maddi değil; aynı zamanda vicdani ve insani bir sorumluluktur” dedi. Tüzün, “Güçlü bir toplum olmanın yolu; mazlumun yanında durmaktan ve kardeşlik hukukunu yaşatmaktan geçmektedir” ifadelerini kullandı.
“Mazlum Coğrafyalardan Yükselen Sessiz Çığlıkları Unutmamalıyız”
Dünyada yaşanan insani krizlere değinen Tüzün, “Savaş, açlık ve zulüm altında yaşam mücadelesi veren milyonlarca insanı unutmamalıyız” dedi.
Tüzün, “Bayramın gerçek ruhu; sevinci paylaşırken acıları da paylaşabilmektir” ifadeleriyle empati ve dayanışma çağrısında bulundu.
Mesajının sonunda Tüzün, Batmanlıların, milletin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramın huzur, adalet ve bereket getirmesini temenni etti.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
Türkan “Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
Makaleler
Hava Durumu

















