
Vali Deniz, TÜMSİAD Batman Şubesi Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı
Vali Ahmet Deniz, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
29-05-2018
Okunma: 958

Programa; Vali Deniz'in yanı sıra TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, çok sayada iş adamı ve davetli katıldı.
İftardan sonra kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, ilimizde huzur ve güvenin hakim olduğun belirterek, "Vatandaşlarımız sağlanan huzur ve güven ortamını sahiplendiler. Hep birlikte huzura, birlik ve beraberliğe sahip çıkacağız. Bu topraklarda huzurumuzu ve birlikteliğimizi hedef alan güçlere karşı hep birlikte duracağız " diye konuştu.
Konuşmaların ardından katılımcılarla bir süre sohbet eden Vali Deniz, daha sonra programdan ayrıldı.

Etiketler : #Vali #Deniz # #TÜMSİAD #Batman #Şubesi #Tarafından #Düzenlenen #İftar #Programına #Katıldı
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
Makaleler
Hava Durumu

















