
Vali Deniz: Yatırımcılara her türlü kolaylık sağlanacak
OSB yönetim kurulu toplantısında konuşan Batman Valisi Ahmet Deniz, kentin bir cazibe merkezi haline gelmesi için yatırımcılara her türlü imkân ve kolaylığın sağlanacağını ifade etti.
03-05-2017
Okunma: 1327

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.
Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve OSB yönetim kurulu üyeleri katıldı.
OSB’nin genel durumunun ele alındığı toplantıda; OSB Müdürü Zeynep Akbel tarafından Vali Deniz'e yürütülen çalışmalar, yatırımcıların talepleri ve OSB genişletme çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Bölgenin en önemli sorunlarının başında istihdamın yer aldığını belirten Vali Deniz, yatırımcıların önünün açılması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak, ilin bir cazibe merkezi haline gelmesi için yatırımcılara her türlü imkân ve kolaylığın sağlanacağını ifade etti.
OSB'nin genişletme çalışmalarının hızlandırılması konusunda yetkililere talimat veren Vali Deniz, en kısa zamanda kamulaştırma işlemlerinin bitirilerek, altyapı çalışmalarına başlanması gerektiğini belirtti.
İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
İMAM ABDULLAH İÇİN ANMA PROGRAMI
2 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
Makaleler
Hava Durumu


















