
Yakıt tankerinde 56 bin paket kaçak sigara bulundu
Batman'da durdurulan bir yakıt tankerinde yapılan aramada yaklaşık 56 bin paket kaçak sigara bulunurken, olayla ilgili bir kişi tutuklandı.
06-03-2017
Okunma: 1225

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, durdurulan bir yakıt tankerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 336 bin TL olan toplam 55 bin 977 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.
Açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Büro Amirliği görevlilerimizce durdurulan yakıt tankerinde yapılan aramada tankere zulalanmış şekilde piyasa değeri yaklaşık 336 bin TL olan çeşitli markalarda toplam 55 bin 977 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir." denildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan bir şüphelinin, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi.
BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
1,5 YAŞINDAKİ BEBEKTEN ACI HABER
BATMAN’DA SİNYALİZASYON VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
232 MİLYON TL’LİK YASA DIŞI BAHİS AĞINA JANDARMA DARBESİ
NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
Makaleler
Hava Durumu

















