
Yasak avlanan keklikler doğaya bırakıldı
Batman'da avlanması yasak olan kafesli keklik avı yapan 2 kişiye para cezası kesilerek yakalanan keklikler doğaya bırakıldı.
22-02-2017
Okunma: 875

Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Batman Şube Müdürlüğü, kaçak avcılara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Batman'da avlanması yasak olan kafesli keklik avı yapan 2 kişi suçüstü yakalandı. Yakalanan iki şahsa idari para cezası kesilirken, avcıların yakaladığı keklikler ise doğaya bırakıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Batman Şube Müdürlüğü yetkilileri, şu ifadelere yer verdi: "Müdürlüğümüz ve Jandarma ekipleri tarafından 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında yapılan arazi çalışmalarında kafesli keklik avı yapan iki kişiye idari yaptırım ve tazminat cezası verilmiş olup, ele geçirilen keklikler doğaya bırakılmıştır."
Açıklamanın devamında, avlanması yasak olan hayvanların avlanmaması için avcılara uyarı yapıldı.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu