
YETİMLER İFTAR YEMEĞİNDE BELEDİYENİN KONUĞU OLDU
Batman’da bulunan 500 yetim, Batman Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’nda verilen iftarda bir araya geldi.
22-05-2018
Okunma: 851

Atatürk Parkı’nda verilen iftar programında, Hayrat İnsani Yardım Derneği’nin yetimlere yönelik yaptığı etkinlik kapsamında 500 yetim Belediye iftar etkinliğinde bir araya gelerek oruçlarını açtı.
Ramazan ayının 6. gününde, iftar yemeği dağıtım merkezi olan Atatürk Parkı ile her gün farklı bir mahallede kurulan iftar çadırının önceki gün akşamki noktası olan Cudi Mahallesi Salih Özdemir Parkı’nda toplamda 6 bin kişiye iftar yemeği ikram edildi.
Batman Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerine katılanlar için Atatürk Parkında farklı noktalara kurulan stantlardan çay, şerbet, dondurma, elmalı şeker, pamuklu şeker ve su ikramlarında bulunuluyor.
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
“ALIN TERİ PAZARLIK KONUSU YAPILAMAZ”
“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
YER FISTIĞI EKİMİ YAPILDI
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
Makaleler
Hava Durumu