
Zabıta 2017’de 1935 işyerini denetledi
Zabıta 2017’de 1935 işyerini denetledi
14-02-2018
Okunma: 1133

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılan denetimler ve yaptırımlar kamuoyuyla paylaşıldı.
Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada Zabıta Müdürlüğü ekiplerince 2017 yılı içerisinde tanzim edilen ceza tutanağı sayısının 287 olduğu belirtilirken, denetlenen işyeri sayısının 1935 olduğu kaydedildi.
31 BİN 240 TL CEZA KESİLDİ
210 işyerine ihtarda bulunan Belediye’ye bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 70 işyerine süresiz olarak kapatma cezası verdi. Ruhsatsız olan 394 işyerini de denetleyen ekiplerimiz, 97 işyerine ruhsat alıncaya kadar kapama cezası verdi. Zabıta ekiplerinin işyerlerinde yaptığı denetimlerde işgal harcı olarak 31 bin 240 TL tahsil edilirken, semt pazarlarından 295 bin 375 TL gelir elde edildiği açıklandı. Bir yıl içinde Batman genelinde yapılan denetimlerde ise 624 bin 123 TL gelir tahsil edildi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
Makaleler
Hava Durumu

















