"BEN DE VARIM" PROJESİ İLE BATMAN'IN KEŞFİ

Sason ve Gercüş'ten gelen öğrenciler, Batman'ın sosyal ve kültürel mirasını keşfetti.

26-03-2024

Okunma: 36


BUGÜNE KADAR 3 BİN 700 ÖĞRENCİ “BEN DE VARIM” DEDİ
 
Batman Belediyesi, "Ben de Varım" projesini İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve diğer ilgili kurumlarla iş birliği içinde sürdürüyor. Kadınlar, engelliler, gençler ve çocuklara yönelik sportif desteklerle adını duyuran belediye, bugüne kadar 3 bin 700 öğrenciye unutulmaz deneyimler yaşattı.
 
 
Proje, Batman merkezi ve çevre ilçelerde yaşayan öğrencilere kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı, kentin sosyal ve kültürel zenginliklerini tanıtmayı amaçlıyor. Bu kapsamda, Sason ve Gercüş ilçelerinden gelen ilköğretim ve ortaöğretimden öğrenciler, ailelerinin izniyle Batman'ın çeşitli yerlerini gezme fırsatı buldu.
 
Öğrenciler, Nasıroğlu Külliyesi ziyaretinin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün sinema salonunda film izleyerek keyifli vakit geçirdi, ardından müzeyi gezdi. Ayrıca, hafta sonu gerçekleşen TPAO Batman Petrol Spor A.Ş. ile Hacettepe 1945 Spor Kulübü maçını izleme şansı bulan öğrenciler, tezahüratlarıyla 90 dakika boyunca takıma destek oldu ve "Ben de Varım" projesinin bir parçası olduklarını hissettirdi.
 
Bu anlamlı projeye katkıda bulunan ve öğrencilere bu imkanları sağlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'e öğrenci ve öğretmenler tarafından teşekkür edildi. Batman Belediyesi'nin yürüttüğü "Ben de Varım" projesi, bölgedeki gençlerin hayatına pozitif bir dokunuş yapmaya devam ediyor.
 

Etiketler : #BEN   #DE   #VARIM   #PROJESİ   #İLE   #BATMAN'IN   #KEŞFİ   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN