"Dicle EDAŞ trafo için hiçbir önlem almıyor"

Batman merkezde kapakları açık halde olan trafo tehlike saçarken, esnaf yetkililerin duruma müdahale etmesi gerektiğini söyledi.

06-03-2017

Okunma: 795


Batman'ın işlek yerleri arasında bulunan Meydan Mahallesi 1119 Sokak'ta bakımsız ve açık olan trafo adeta tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Trafo kapaklarının açık kalmasının tehlike arz ettiğini söyleyen mahalleli ve esnaf, herhangi bir olumsuz durum yaşanmadan önce yetkililerin buna yönelik acil önlem alması gerektiğini belirtti.

Trafonun kapaklarının açık bırakılmasının sıkıntı oluşturduğunu dile getiren İslam Başaran adlı esnaf, "Yaklaşık 4 aydır trafo bu şekilde açıktır. Elektrikler kesildiği zaman vatandaşlar gelip şalteri kendileri kaldırmak zorunda kalıyor ve bu da tehlike arz ediyor. Maalesef Dicle EDAŞ bunun için hiçbir önlem almıyor. Trafoların etrafının tel örgülerle örülmesi gerekiyor. Ölüm yaşanmadan bir an önce tedbir alınmalıdır." dedi.

"Acilen önlem alınmasını istiyoruz"

Trafo kapaklarının uzun zamandan beri açık bırakıldığını ifade eden mahalle sakinlerinden Mehmet Gündüz ise "Bizler acilen buna bir önlem alınmasını istiyoruz. Çünkü burası halkın yoğun uğrak yerlerindendir. Özellikle çocukların okula giderken kullandıkları yol güzergâhıdır. Her an ölüm olayı yaşanabilir. Buradan günde binlerce insan geçiyor. Bir de bu hiç hoş bir görüntü değil. Bu duruma müdahale edilmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

Etiketler : #Dicle   #EDAŞ   #trafo   #için   #hiçbir   #önlem   #almıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN