"Hepimiz bir engelli adayıyız"

Aksoy’dan ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ Mesajı

02-12-2018

Okunma: 558


Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy  ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

Belediye Başkan Vekili Aksoy,  "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla yayımlandığı mesajda, engellilerin sorunlarının toplumun sorunu olduğu belirtilerek, zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair bir engel oluşturmaması dileğinde bulundu.

Başkan Vekili Aksoy mesajında: “Biz dünya üzerinde var olan bütün engelleri yıkarak yaşayan ve binlerce büyük başarılara imza atan sanatçı ve sporcuların var olduğunu biliyor ve bu örneklerden yola çıkarak engellerin sadece zihinlerde olduğunun bilincinde hareket ediyoruz. Biz, her bireyin cesaretlendirilmesi ve bakış açılarını değiştirmelerine yönelik olarak çalışıyor, engelli olan bütün kardeşlerimizin hayatta karşılaşabileceği bütün zorlukları en aza indirgemek için çalışıyoruz. Bu sayede her bireyin ilk hakkı olan yaşama hakkını kazanabileceğine, hayata daha sıkı sarılabileceğine, yetenek ve becerilerini ortaya çıkarabileceğine inanıyoruz. Unutmayalım ki bugün rahatlıkla koşup, rahatlıkla yürüyebiliyor olmamız yarınların da bu şekilde devam edeceğinin garantisini sunmaz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair bir engel oluşturmaması dileği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun” ifadelerine yer verildi.

Etiketler : #Hepimiz   #bir   #engelli   #adayıyız   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN