
"İslami ve Kur’an-ı Kerim eğitimini önemsiyor ve destekliyoruz"
Suriyeli ve Kur’an kursu öğrencileriyle iftarda bir araya gelen Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İslami ve Kur’an-ı Kerim eğitimini önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.
06-06-2017
Okunma: 996

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından Suriyeli ve Kur’an kursu öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.
Oduncular Sitesi Camisi ve Medresesinde bulunan Kur’an Kursu öğrencileri, Suriyeli vatandaşlar ve çok sayıda davetlinin katılım sağladığı iftar programı Kur’an-- Kerim tilaveti ile başladı.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Ramazan ayının maneviyatıyla ilgili verilen kısa bir sohbetin ardından Gençlik Merkezinin tanıtımı yapıldı. Verilen iftar yemeğinden sonra teravih namazı kılındı.
Yaptıkları etkinlikle ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, amaçlarının Ramazan ayındaki manevi değerleri hatırlatıp halkı iftarda bir araya getirmek olduğunu söyledi.
Eren açıklamasının devamında, "Bugün Kur’an kursu öğrencileriyle, Suriyeli misafirlerimizle, Kur’an Kursu hocalarımızla iftarda bir araya gelme şerefine nail olduk. Her zaman gençlerimizin ve Suriyeli vatandaşlarımızın yanındayız. İslami ve Kur’an-ı Kerim eğitimini önemsiyor ve destekliyoruz." diye konuştu.
Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran ise bu tür aktivitelere Ramazan ayı boyunca devam edeceklerini söyledi.
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
HASANKEYF’TE YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
ŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
Makaleler
Hava Durumu