
6 ayrı noktada çalışmalar devam ediyor
Batman Belediyesi’nin kent geneline yaydığı asfalt serim ve parke kilit taşı döşeme çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor.
09-11-2016
Okunma: 1005

Batman Belediyesi’ne bağlı ekipler asfalt serim ve parke kilit taşı döşeme çalışmalarını kent genelinde eş zamanlı olarak sürdürüyor. Fatih Mahallesi, Tılmerç Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle de çalışmalarını sürdüren ekipler kent genelinde büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.
Asfalt serim çalışmaları üç noktada devam ediyor
Batman Belediyesine bağlı ekipler Fatih Mahallesi 3316 sokakta asfalt öncesi çalışmalarını tamamlayarak burada asfalt serim çalışmalarını başlatırken Tılmerç Mahallesi 3845 sokakta ve Memur Sen Toki’de asfalt serim çalışmaları da devam ediyor.
Üç nokta da parke kilit taşı çalışmaları
Batman Belediyesine bağlı parke kilit taşı ekipleri ise Gültepe Mahallesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle doğalgaz çalışmaları nedeniyle yolların bozuk olduğu Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahallede çalışmalar hız kazanırken Gültepe Mahallesi Zafer Caddesinde de kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
HASANKEYF’TE YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
ŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
Makaleler
Hava Durumu