
AKSOY Dörtyol fıskiyeli Havuzda İnceleme yaptı
Batman Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanıp Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan fıskiyeli havuz çalışması tamamlandı.
12-06-2018
Okunma: 943

Dörtyol kavşağı olarak bilinen Cihan Kavşağı’nda yapımına bir süre önce başlanan ve özel sistemle 150 değişik figür ve renk ile 20 metre yüksekliğe kadar su fışkırtma kapasiteli fıskiye projesi tamamlandı.
Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, önceki gün akşam saatlerinde fıskiye projesinde teknik ekiple bir araya gelerek, fıskiyenin farklı figürlerini yerinde inceleyerek yapılacak animasyon çalışması ile ilgili bilgi aldı.
Havuzu gören vatandaşlar hatıra fotoğrafı ve selfi çektirirken Başkan Vekili Aksoy’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür edip, Batman’a kazandırdığı fıskiye projesinden dolayı Aksoy ve ekibini kutladı. Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da eşlik etti.
BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
NURULLAH GENÇ BATMAN’DA GÖNÜLLERE DOKUNDU
NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
Makaleler
Hava Durumu
















