Anavatan Partisi Kongreye Gidiyor

Yeniden örgütlenip teşkilatlanan Anavatan Partisi’nin Batman il kongresi yapılacak.

06-12-2018

Okunma: 585


15 Aralık 2018 Cumartesi günü  Saat 13.00’de Turgut Özal Bulvarı, Turhan Apartmanı Kat 1, No:2’de yapılacak il kongresi için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

İl kongresinin İl Başkan Adayı Ziver Oğuz’un başvurusu ve tek listeyle yapılacağını kaydeden Anavatan Partisi Merkez ilçe Başkanı Mehmet Ali Balibay, şöyle konuştu:

“ İl kongremize  Anavatan Partisi Genel Başkanı  İbrahim Çelebi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap ve heyeti, il- ilçe teşkilatları ve partililer katılacak. Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Uyuyan devi uyandıracağız. Siyaset tarihinde çığır açmış ve siyasete farklı bir bakış açısı getiren Anavatan Partisi, özlenen aktif siyasete tekrar kavuşacak ve ülkeye  yeni bir vizyon katacaktır. Bilindiği gibi Merhum Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Turgut Özal’ın temiz siyasetine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yapacağımız il kongresinde seçilecek yeni başkanımıza başarılar diler, hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum.” Dedi.

Etiketler : #Anavatan   #Partisi   #Kongreye   #Gidiyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN