“ANTRENÖRLER SPORTİF BAŞARININ GİZLİ KAHRAMANLARIDIR”

Batman genelindeki, tüm antrenörlerin büyük bir gayret ve çaba ile çalıştıklarını belirten Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, onların spordaki başarının gizli kahramanları olduğunu söyledi.

25-06-2018

Okunma: 618


Kamu kurum ve kuruluşlarının, spor kulüplerinin, okulların ve bir çok branşta aktif olarak çalışmalarını sürdüren antrenörleri önemsediklerini belirten Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Sporcuları, çocukları, gençleri ve spor yapmak isteyen her kesimi antrene eden, eğiten ve öğreten antrenördür. Antrenörlük öyle bir meslektir ki; birçok mesleğin birleşiminden oluşmaktadır.

Bu iş fedakârlık ve özveri ister.

Ülkemizde ve Batman’da gurur duyduğumuz birçok branştaki sportif başarının gizli kahramanları antrenörlerimizdir.

Gençlerimizin ve insanlarımızın hayatlarına ışık ve yol göstericidirler. Bizleri sporu sevdiren, hayatımıza değer ve anlam katan, kaybettiğimiz ve şuan hayatta olan bütün antrenörlerimizi anmak ve hatırlamak amacıyla “21 Haziran Antrenörler Günü” Kültür Bakanlığının onayı ile resmi olarak tescillenmiştir. Onları sadece 21 Haziran7larda değil her zaman sahiplenmeli ve desteklemeliyiz.” diye konuştu.

Etiketler : #ANTRENÖRLER   #SPORTİF   #BAŞARININ   #GİZLİ   #KAHRAMANLARIDIR   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN