“BATMAN 5-0 YAPACAK”

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Batman'da düzenlenen mitingde konuştu.

21-06-2018

Okunma: 808


HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan,

şehir stadı bitişiğindeki mitingde halka seslendi. Buldan; “Bugün Batman bir başka güzel, Batman bir başka coşkulu. Bu kararlılıkla Batman 5-0 yapacak, 5 milletvekilini parlamentoya gönderecek” dedi.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Seçime 3 gün kala HDP, Batman’da miting düzenledi. 16 Mayıs şehir stadı bitişiğindeki alanda düzenlenen mitingde Eş Genel Başkan Pervin Buldan, partililere seslendi. Mitingin yapıldığı alanın etrafında güvenlik görevlileri, sıkı önlem aldı. Eş Genel Başkan Buldan’ın konuşması öncesinde Batman Milletvekili adayları Feleknas Uca, Necdet İpekyüz, Ayşe Acar Başaran, Rüştü Tiryaki ve Şükrü Topkan ile HDP Milletvekili Saadet Becerekli, kitleye selamlama konuşması yaptı. Konserin de verildiği mitingde katılımcılar halaylar çekti.

MİTİNGDE MESAJLAR VERDİ

Daha sonra alanda toplanan kalabalık topluluğa seslenen Eş Genel Başkan Buldan: “Bugün Batman bir başka güzel, Batman bir başka coşkulu. Biliyoruz ve inanıyoruz ki bu meydandaki coşku, bu güzel moral ve kararlılık, 24 Haziran’da sandığa yansıyacak ve Batman 5-0 yapacak, 5 milletvekilini parlamentoya gönderecek. Çünkü ülkemizde yaşanan acıların en büyükleri her zaman Batman’da yaşandı. Batman bir faili meçhuller kenti oldu, Batman acıların kenti oldu, Batman analarımızın en fazla gözyaşı olduğu bir kent oldu. Ama her zaman ayakta durdu, hiçbir zaman diz çökmedi, boyun eğmedi. Her zaman mücadelenin halkı oldu Batman” dedi.

Etiketler : #BATMAN   #50   #YAPACAK   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN