BATMAN BÖLGE DEVLET HASTANESİNDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Trafik kazası geçiren 65 yaşındaki hasta Batman Bölge Devlet Hastanesinde ameliyat edildi. Akciğer yırtığı oluşan ve 8 kaburga kırığı bulunan hasta Bölge Devlet Hastanesinde sağlığına kavuştu.

26-09-2016

Okunma: 1244


Akciğer yırtığı tedavi edildi

Trafik kazalarında veya yüksekten düşme olaylarında sık karşılaşılan kaburga kırıkları ve akciğer yırtığı erken müdahale gerektiren, geç kalınması durumunda ölüme sebebiyet veren bir durum olduğuna vurgu yapan Göğüs Cerrahi Uzmanı Turan Ceylan ameliyata ilişkin şunu söyledi; “Trafik kazası sonucu hastanemize getiren 65 yaşındaki Şadiye Ilgın’ın göğüs kafesi sağ tarafında 8 adet kaburga kırığı mevcuttu, bunun sonucunda sağ akciğerde de yırtık oluşmuştu. İki gün yoğun bakımda takip edilen hastanın genel durumunun kötüleşmesi üzerine hasta acil ameliyata alındı. Yapılan operasyonda kaburga kırıklarının akciğeri zedelediği ve akciğer de kanamaya sebep olduğu tespit edildi. Ayrıca kaburga kırıkları solunum kasını delerek karın bölgesine geçtiği tespit edildi. Operasyonda kanama kontrol altına alındı. Başarılı geçen ameliyat sonucu hasta sağlığına kavuştu.”

 

Çok iyi tedavi gördüm

Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Sadiye Şılgın şöyle devam etti, trafik kazası sonucu yaşadığım duruma çok üzülmüş ve çok korkmuştum. Kaburgalarım kırılmış akciğerimde yırtılma olmuştu. Ölebilirdim. Doktorum başarılı bir ameliyat yaptı ve beni sağlığıma kavuşturdu. Hastanede çok iyi tedavi gördüm. Doktorum Turan Ceylan’a ve ameliyatıma destek veren Op.Dr. Mehmet Karaçalılar ile emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Etiketler : #BATMAN   #BÖLGE   #DEVLET   #HASTANESİNDE   #SAĞLIĞINA   #KAVUŞTU   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN