
Batman’da iki ayrı vakada 2 çocuk ağır yaralandı
Batman’da oturduğu evin balkonundan düşen çocuk ile yolun karşısına geçmeye çalışırken arabanın çarptığı çocuk ağır yaralandı.
14-07-2016
Okunma: 890

BATMAN /2016-07-14 12:11:46
Batman’da yaşanan iki ayrı vakada 2 çocuk ağır yaralandı.
İlk olay Pazaryeri Mahallesi Mezopotamya Caddesi üzerindeki bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 4 yaşındaki M. Emin Baz, evinin balkonunda oyun oynadığı sırada dengesini kaybedip balkonda aşağıya düştü. Ailesi tarafından hemen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Baz, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edildi.
3 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı
Bir diğer olay ise Siirt Çevreyolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Hamza Sarhan isimli çocuğa, plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Olay yerine çağrılan ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuk, tedavi altına alındı.
Her iki çocuğun da durumun ağır olduğu ve olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
HASANKEYF’TE YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
ŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
Makaleler
Hava Durumu