BATMANLI ÇOCUKLAR PİNOKYO İLE EĞLENDİ

BATMANLI ÇOCUKLAR PİNOKYO İLE EĞLENDİ

05-11-2018

Okunma: 965


Batman Belediyesi, Kasım Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Dünya Çocuk Edebiyatı’nın başyapıtlarından biri olan ve tüm çocuklar tarafından beğeni ile okunan dünyaca ünlü Pinokyo’nun çocuklar için hazırlanan tiyatro oyununu Batmanlı minik hayranlarıyla buluşturdu.
 
 
Çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerle eğlendirirken öğretmeyi hedefleyen Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu hafta sonu 3 seans şeklindeki “Pinokyo Macerası” tiyatro oyununu Batmanlı tiyatro sever miniklerle buluşturdu.
 
Çocuk Tiyatrosu topluluğu tarafından sahneye uyarlanan çocukları zevkli ve büyüleyici bir yolculuğa çıkaran “Pinokyo Macerası ” isimli çocuk oyununa, Batmanlı ve Sasonlu veliler ve minik izleyiciler büyük ilgi gösterdi.
 
ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYASINA FARKLI BİR PENCEREDEN BAKILDI
 
Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezi’de 3 seans halinde gösterimi gerçekleştirilen Pinokyo çocuk tiyatro oyununa Batmanlı ve Sason ilçesinden gelen yoksul, yetim ve kimsesiz çocuklar izledi. Oyunu izlerken hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar.

Etiketler : #BATMANLI   #ÇOCUKLAR   #PİNOKYO   #İLE   #EĞLENDİ   #   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN