
Belediyeden Açıklama
Kültür-Sanat etkinliklerinde 12 Kasım 2018 Pazartesi gününden itibaren ücretsiz bilet sistemine geçilecek.
07-11-2018
Okunma: 984

Yapılan Duyuruda ; '' Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarımızın ilgisinden dolayı yoğunluk yaşanmaktadır.
Kültür-Sanat etkinliklerini halkımıza daha iyi sunmak amacıyla 12 Kasım 2018 Pazartesi gününden itibaren ücretsiz bilet sistemine geçilecektir.
Konserlerdeki yoğun ilginin yol açtığı yığılmaları önlemek amacıyla basılacak olan ücretsiz etkinlik bileti almak isteyen vatandaşlarımız, her etkinliğin gerçekleşme tarihinden 3 gün önce Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi danışma birimine müracaat ederek temin edebileceklerdir.
Batmanlı Hemşehrilerimize saygıyla duyurulur.'' denildi
BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
NURULLAH GENÇ BATMAN’DA GÖNÜLLERE DOKUNDU
NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
Makaleler
Hava Durumu
















