ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Çanakkale zaferinin 103. Yıldönümü dolayısıyla düzenlen şehitleri anma etkinlikleri ve kutlamaları çerçevesinde Batman Üniversitesinde düzenlenen sergi ve konferansa katıldı.

16-03-2018

Okunma: 640


Batman Üniversitesi Merkez kampüsünde düzenlenen, Malatya İnönü Üniversitesinden Prof. Dr. Salim CÖHCE ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden Prof. Dr. İbrahim TELLİOĞLU’nun konuşmacı olarak katıldıkları konferans öncesinde Çanakkale zaferini konu alan 170 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Etkinliklerden önce Çanakkale’ye gidecek olan öğrence kafilesini de uğurlayan protokol mensupları kazasız bir gezi dileğinde bulundu. Uğurlamada konuşan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY öğrencilerin yakın tarihimizle ilgili bilgi sahibi olma fırsatını yakalayacakları bu geziden kazasız belasız dönmeleri temennisinde bulundu.

Daha sonra düzenlenen konferansa katılan Başkan vekili AKSOY; “18 Mart vesilesi ile bütün şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Etiketler : #ÇANAKKALE   #ZAFERİNİN   #103.   #YILDÖNÜMÜ   #ETKİNLİKLERLE   #KUTLANDI   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN