Candemir ‘Biz makam ve koltuk sevdalısı değiliz’

‘Biz makam ve koltuk sevdalısı değiliz’

02-02-2018

Okunma: 683


Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Ahmet Candemir, Haftasonunda yapılacak olan kongreye tüm üye esnafların gelerek oy kullanmasını istedi.
 
Candemir, “Yılların verdiği esnaflık tecrübesine dayanarak sorunların çözümüne katkı sağlayacak güçlü bir kadro ile esnaf ve sanatkarlar Odasına aday oldum.
Yönetime verdiğimiz hassasiyet, her meslek dalından temsiliyet sağlayacak yönetimi oluşturduk. Sadece Batman’da değil, ülke genelinde esnaf sıkıntıları had safhada.
Hele küçük esnafın durumu içler acısı. Küçük esnafımız için hibe kredilerin hayata geçirilmesi konusunda var gücümüz ve yönetimimizle beraber çaba göstereceğiz. ‘
Birlikte Yöneteceğiz’ sloganımızla yola çıktık. Esnaf ve sanatkarlar ekonominin temel taşıdır. Esnaf ve sanatkarını desteklemeyen bir toplumun geleceği aydınlık olamaz.
BESO’ya üye 3 Bin 300 esnaf vardır. Biz seçildiğimiz zaman bizim makam ve koltuk sevdalısı olmadığımızı net göreceklerdir. Güçlü bir katılımla tüm esnafımızı 4 Şubat Pazar günü oy kullanmaya bekliyoruz
diye konuştu.

Etiketler : #Candemir   #‘Biz   #makam   #ve   #koltuk   #sevdalısı   #değiliz’   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN