Çeşitli suçlara karışan 5 şüpheli yakalandı

Batman’da çeşitli suçlara karıştığı belirtilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

04-12-2018

Okunma: 406


Batman'da çeşitli suçlara karışıp araması bulunan 4 şüpheli ile üzerinde uyuşturucu madde bulunan bir şüpheli gözaltına alındı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Meydan Mahallesi'nde meydana gelen Ateşli Silahla Adam Öldürme olayının şüphelileri olduğu tespit edilen S.A. ve Ö.B. isimli şahıslar yapılan titiz ve çok yönlü çalışmalar neticesinde Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerimizce yakalanmıştır. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmiştir.” denildi.

Açıklamada, durumundan şüphelenilerek durdurulan F.Y. isimli şahsın yapılan G.B.T. sorgulamasında 8 ayrı suçtan arandığının tespit edildiği belirtildi. Yakalanarak gözaltına alınan şahsın İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

Mahallede havaya ateş ettiği belirtilen M.Ş.D. isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında bir adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, yakalanan şahsın gerekli işlemler yapılmak üzere Polis Merkezine teslim edildiği kaydedildi.

Bir diğer açıklamada, durumundan şüphelenerek durdurulan İ.T. isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında 21,5 gram esrar maddesi ele geçirildiği, yakalanarak gözaltına alınan şahsın Polis Merkezi Amirliğine teslim edildiği bildirildi.

Öte yandan, fuhuş yaptıklarının tespit edilmesi üzerine düzenlenen operasyonda bir eşcinselin yakalanarak hakkında adli ve idari işlem tesis edildiği kaydedildi

Etiketler : #Çeşitli   #suçlara   #karışan   #5   #şüpheli   #yakalandı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN