
Dayanışma Grubu “Yerel Sermaye Desteklenmeli”
BATSO seçimlerine Dayanışma grubu olarak giren M.Emin Doğru’nun basın durağı Objektif gazetesiydi.
27-03-2018
Okunma: 962

1 Nisan BATSO seçimleri çalışmaları kapsamında basın turuna çıkan dayanışma grubunun durağı Batman Objektif Gazetesi’ydi.
Dayanışma Grubundan M.Emin Doğru, Salih Yanaç ve Cemal Çetiz gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çftçi ile görüşerek BATSO seçimleri çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
BATSO Batman için çok önemli bir oda olduğunu belirten M.Emin Doğru, son haftayı yoğun bir şekilde geçirdiklerini ve üyelerin birçoğuna ulaşmak istediklerini ifade ettiler.
BATSO’yu hakkettiği şekilde yönetmeye talibiz. Batman esnafının temsil edildiği ve Batman esnafını destekleyen bir oda haline getireceğiz BATSO’yu.
Ticaretin içinde olduğumuz ve esnaf olduğumuzdan esnaf sıkıntılarının farkındayız. Esnaflarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturmanın gayreti içinde olacağız.
Batman’ı önceleyen dürüst, ilkeli ve vizyon sahibi bir kadro ile BATSO yönetimine talibiz, sloganı ile yola çıkan Dayanışma Grubunu temsilen M.Emin Doğru seçmenlerin sarı renkli pusula ile kendilerini desteklemelerini istedi. Objektif Haber
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
NURULLAH GENÇ BATMAN’DA GÖNÜLLERE DOKUNDU
NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
Makaleler
Hava Durumu
















