Dereceye giren sporculara ödül

Dereceye giren sporculara ödül

27-12-2017

Okunma: 715


Vali Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi’nin Üniversitelerarası Spor Karşılaşmalarında Dereceye giren spor takımlarının ödül törenine katıldı.
Vali Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi’nin Üniversitelerarası Spor Karşılaşmalarında Dereceye giren spor takımlarının ödül törenine katıldı. Batman Üniversitesi merkez kampüsü konferans salonundan düzenlenen törene; Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Milli Futbolcular Tuncay Şanlı ve Mehmet Gönülaçar ile çok sayıda öğrenci katıldı.
 
‘BATMAN, HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ŞEHİR’
 
Ödül töreninde bir konuşma yapan Vali Deniz, hangi işi yaparsak yapalım, eğer hayatımızın içine sporu katmıyorsak, orada bir eksiklik vardır. Hayattan tat alamasınız. Ciddi bir genç nüfusumuz var. Eğitimdeki akademik başarıyı, sportif başarıyla bütünleştirmemiz gerekiyor. Çocuklarımızın sağlığı için en azında bir spor branşından yetiştirmeliyiz. Bu çok önemli ve kıymetlidir. Valilik, belediye ve üniversite ile birlikte Batman’da bir spor kültürü oluşturmaya çalışıyoruz. Bir yandan da spor altyapısını güçlendirme çabası içerisindeyiz. İlimizdeki sporculara destek olmaya çalışıyoruz. Bunun için Türkiye’deki birçok spor tesisinde incelemelerde bulunduk. İzmir Altınordu Spor Tesislerinin bir benzerini Batman’da inşa etmek için en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız. Batman, huzurlu ve güvenli bir şehir. Vatanına ve milletine sevdalı vatandaşlarımızın yaşadığı bir şehir. Birçok spor dalında Türkiye ve Avrupa şampiyonu sporcularımız var. Devletimizin ilimizde spor yatırımları anlamında ciddi yatırımları var. 15 bin seyirci kapasiteli stadyum bitme aşamasında, olimpik yüzme havuzu, atletizm pisti bu yatırımlardan birkaç tanesi. Bu da devletimizin bölgeye ve gençlerine verdiği ehemmiyeti gösteriyor” diye konuştu.
 
‘KÜFRÜ SADECE SPORDA DEĞİL HAYATIMIZDAN ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR’
 
Batman Valiliğince başlatılan ve Türkiye spor kamuoyunca takip edilen “Burası Batman Burada Küfür Yok” kampanyasına değinen Vali Deniz, “Batman’da bütün spor camiamız, kulüplerimiz ve taraftarlarımız kampanyayı sahiplendiler. Küfrü sadece sporda değil hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor” dedi. Konuşmaların ardından çeşitli spor dallarında dereceye giren takımlara ödüllerin verilmesinin ardından program Milli Futbolcular Tuncay Şanlı ve Mehmet Gönülaçar’la yapılan şöylesiyle devam etti.

Etiketler : #Dereceye   #giren   #sporculara   #ödül   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN