Dinç'i Binlerce Kişi Uğurladı

Ahmet Dinç'in Cenazesine binlerce kişi katıldı

02-01-2018

Okunma: 952


Kamerun’dan uçakla önce cenazesi İstanbul’a getirilen Ahmet Dinç yapılan işlemlerin ardından Özel Uçakla Batman’a getirildi.
Özel Uçakla cenazesi Batman’a getirilen Ahmet Dinç’in cenazesini kalabalık bir topluluk karşıladı. Yüzlerce araç tarafından karşılanan Dinç’in cenazesi önce kurucusu olduğu Özel Batman Yaşam hastanesine getirildi. Son yolculuğu öncesinde Özel Batman Yaşam Hastanesinden uğurlanan Dinç’in Cenaze namazına Batman Valisi Ahmet Deniz, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Rektör Prof. Aydın Durmuş, Akparti İl Başkanı Murat Güneştekin Başkent Ankara ve İstanbul’dan çok sayıda bürokrat, Sağlık Bakanlığı bürokratları, Genel müdürler, herkesimden çok sayıda insanın katıldığı görüldü.
 
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
 
Burada cenaze namazı büyük bir kalabalık tarafından kılınan Ahmet Dinç yapılan dualarla İpragaz Mezarlığında defnedildi. Yoğun yağmur yağışına rağmen binlerce kişi mezardan ayrılmayarak define eşlik ettiler. Yoğun araç trafiğinin  yaşandığı Medrese ve mezarlıkta trafik ekiplerince önlem alındı. Dinç’in taziyesi için Salon Diva’da taziyeler kabul edilecek. Bayanlar için taziye yeri olarak Bayındırlık Mahallesinde bulunan Feqiya Tayran taziye evinde taziyeler kabul edilecek. 
 
VEFATI NEDENİYLE KONSER ERTELENDİ
 
Batman İl Kültür ve Turizm müdürlüğü tarafından 3 Ocak 2018 günü düzenlenmesi planlanan “Yeni Yıla Merhaba” konseri, Batman’ın hayırsever iş adamlarından Ahmet Dinç’in vefatı nedeniyle ertelendi. Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “03 Ocak 2018 tarihinde saat 19:30 da düzenlenecek olan Türk Sanat Müziği Korosu ”Yeni Yıla Merhaba” Konseri Batmanımızın yetiştirdiği hayırsever iş adamlarından Mümtaz şahsiyet Ahmet Dinç’in vefatı dolayısıyla İleri bir tarihe ertelenmiştir.” denildi.

Etiketler : #Dinç'i   #Binlerce   #Kişi   #Uğurladı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN