
HAŞERE VE SİNEKLERE KARŞI ARALIKSIZ İLAÇLAMA YAPILIYOR
Batman Belediyesi, halkın sinek ve sivrisinekten uzak huzurlu bir yaz geçirmesi için ilaçlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
21-05-2018
Okunma: 952

İlaçlama programının 17 Mayıs tarihinde başladığını açıklayan Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilaçlama ekiplerinin halkın günlük yaşamlarını rahat sürdürebilmeleri ve sorunsuz bir yaz geçirmeleri için çalışmalarını düzenli olarak sürdürdüğünü belirtti.
Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından buğday biti ile ilgili de yapılan açıklamada; “Mevsimler olarak şehrimiz her sene olduğu gibi buğday biti denen bir haşere türünün akınına uğramaktadır. Buğday biti denen haşere, sivrisinek veya karasinekten farklı insana zarar vermeyen türdür, bu geçici bir durumdur. Yapılacak ilaçlama çalışmaları ile bu sorun kısa sürede ortadan kalkacaktır” bilgisine yer verildi.
VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
Makaleler
Hava Durumu
















