HDP SEÇİM KİLİT PARTİSİDİR

HDP SEÇİM KİLİT PARTİSİDİR

31-05-2018

Okunma: 644


HDP,  Halkların Demokratik Partisi, seçim çalışmaları sürdürürken, basın ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Yüksel Çiftçi’yi seçim çalışmaları hakkında açıklamalar da bulundular.
 
HDP Milletvekili adayları Necdet İpekyüz, Ayşe Acar Başaran, HDP İl Eş Başkanı Berivan Helen Işık ve HDP il yönetimi  heyeti Objektif Gazetesindeydi.
 
BARAJ SORUNUMUZ YOK
 
HDP Batman milletvekili Ayşe Acar Başaran, Ak Partinin partimizi baraj altında bırakma çabalarını halkımız boşa çıkaracak. 24 haziran seçimlerin de, Batman’dan HDP olarak 4 milletvekili kesin çıkaracağımıza inanıyoruz. Bunu söylerken afaki konuşmuyoruz. Seçimlerde aldığımız oy oranı ve oy sayısını göz önünde bulundurarak söylüyoruz. 
Sandık taşımalarla bizlere verilecek oyları engellemeye çalışıyorlar. Sandık taşımalarının yapılacağı yerlere baktığımız da partimizin % 80 oy aldığı bölgelerdir.
İktidarın tüm oyun ve tuzaklarını halkımızla bozup, meclise güçlü bir şekilde gireceğimize inanıyoruz. Çalışmalar kapsamında halkımızın HDP ‘yi güçlü bir şekilde sahiplendiğine  şahit oluyoruz. Bu onurlu halkın baraj sorunu söz konu bile değil.
 
 ADAYLARIMIZ BATMAN’LI
 
Bazı kesimlerin adaylarımızla ilgili eleştirilerini kınıyoruz. Adaylarımız tümü Batmanlıdır. Adaylarımızın tümü donanımlı ve siyasi olarak bilgi ve birikimli arkadaşlarımızdır.
 
HDP BARIŞTAN VE ÇÖZÜMDEN YANA
 
HDP Batman milletvekili adayı Necdet İpekyüz : 
AKP siyasi olarak kendini bitirmiş bir siyasi partidir. AKP gerek merkez yönetimine , gerekse de illerdeki  yönetim ve yapılanmalarına baktığınız da %70 değişikliğe uğradığını öreceksiniz. Yol arkadaşlarını yolda bırakarak kendi sonunu hazırlamış bir partidir. AKP den ayrılanlar kerhen partilerini destekleyecekleri açıklamalarında bulunuyorlar. AKP’nin kurmuş olduğu korku imparatorluğundan çekindiklerinden dolayı böyle açıklamalar da bulunuyorlar.
 
Bize Kürt partisi tanımlaması yaparak, batıdan oy almamızı bilerek engellemeye çalışıyorlar. Halbuki  bölgede ikinci parti konumunda olan ve Kürtlerden oy alan parti AKP’dir. Öyle ise onlar da mı Kürt partisi diyeceğiz. Ya da onlar batıdan oy aldıklarında dolayı , bizimde onlara Türk parti mi dememiz lazım. 
Bizler daha iyi bir demokrasi ve daha iyi bir anayasa için mücadelemizi sürdüreceğiz. HDP barıştan ve çözümden yana bir partidir
 
  Ülkemizde medya tek sesli olmuş, basında yer edinemiyoruz. Seçime girecek tüm siyasi partilerin eşit şartlarda girmesi gerekirken, HDP medya da yer almakta zorlanıyor. Dedi.  Objektif Haber
 

Etiketler : #HDP   #SEÇİM   #KİLİT   #PARTİSİDİR   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN