HEMŞİRE VE EBELERE KUTLAMA

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü münasebetiyle Batman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlık Tesislerinde bir dizi etkinlik tertip edildi.

14-05-2018

Okunma: 697


Batman Halk Sağlığı Başkanlığı, Bölge Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve İlçe Devlet Hastanelerinde ebe, hemşire, ebe ve sağlık çalışanlarına hastane yetkililerince sosyal etkinliklerde bulunuldu. Etkinlikte mesleğin önemine dikkat çekildi.

Toplumun tamamına hitap eden bir meslek

Batman il Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger, sağlık çalışanları ve hemşireliğin toplumun tamamına hitap eden, insan odaklı, sevgi, sabır, özveri isteyen bir meslek olduğunu söyledi. Sünger, “İyileştirici hizmetlere ihtiyaç duyan, insanlar arasında ayrım yapmadan görevini fedakârca yerine getiren hemşire ve ebelerin bireyin, ailenin ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, hastalık hallerinde iyileştirilmesi adına hizmet veren en önemli öğelerden biridir” dedi. Hemşirelik mesleğini yapan sağlık çalışanlarının işlerini yaparken, aynı zamanda hayır duası aldıklarını da unutmamaları gerektiğine vurgu yapan Sünger, hemşirelere ve tüm sağlık çalışanlarına sağlık sıhhat ve başarılar diledi.

Etiketler : #HEMŞİRE   #VE   #EBELERE   #KUTLAMA   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN