İyi Parti Milletvekilleri Batmandaydı

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu ve Partinin Genel idari Kurul Üyesi Berat Yılmazel, Batman’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

04-12-2018

Okunma: 524


İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu ve Partinin Genel idari Kurul Üyesi Berat Yılmazel, Batman’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek yerel seçimler öncesi nabız yokladı. Batman’da taziye, hasta, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Partililer, izlenimlerini genel merkeze rapor halinde sunacaklarını ifade ettiler.

“BATMAN’IN 6. İYİ VEKİLİ VAR”

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Partisinin Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu’nun Batman vekili gibi çalıştığını söyledi. Başkan Çelik; “Sayın vekilimiz fırsat buldukça Batman’ı ziyaret eder. Bizlerde basınımızdan, esnaflarımızdan, STK, Oda ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dikkate alıp rapor halinde veriyoruz. Sayın Kabukçuoğlu, Batman’ın 6. Vekili gibi mecliste çalışıyor. Son ziyaretinden sonra kendisine arz ettiğimiz konuları mecliste gündeme taşıyacak.” diye konuştu. Başkan Çelik, İYİ parti Genel Başkanları Meral Akşener’in de Batman’ı önemsediğini ve değer erdiğini de sözlerine ekledi. Batman’daki izlenimlerinin olumlu ve faydalı bilgiler eşliğinde geçtiğini belirten İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu ve Partinin Genel idari Kurul Üyesi Berat Yılmazel, teşkilatlarının büyük bir özveri ile çalıştığını ifade ettiler. Batman’a gelen heyete ilçe başkanları, yönetim kurlu üyeleri ve çok sayıda partili de katılım sağladı.

Etiketler : #İyi   #Parti   #Milletvekilleri   #Batmandaydı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN