
Kanser hastalarına mesleki eğitim
Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından kanser hastalarına yönelik mesleki eğitim ve rehabilitasyon kursu açıldı.
06-04-2017
Okunma: 940

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İşim Var Gücüm Var” projesi ile çalışmaya elverişli, kanser tedavisi gören 15 hastaya mesleki eğitim ve rehabilitasyon çalışması ile yapma çiçek sanatı mesleğinde kurs açılarak kişilerin hem rehabilitasyonu hem de meslek edinmelerinin sağlanacağı belirtildi.
İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Batman Belediyesi, Bölge Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ‘İşim Var Gücüm Var’ projesini hayata geçirdiklerini söyledi.
Eviz, “Bu proje ile tedavi görmüş 15 hastamıza yapma çiçek sanatı mesleğinde kurs verilecek. Bu kurs ile katılımcılar meslek edinirken rehabilitasyonları da sağlanarak iyileşme, hayata tutunma ve yaşam motivasyon süreçlerine katkı sunulacaktır. Kurs bitiminde girişimcilik programlarımız vasıtasıyla iş kurmak isteyenlere ayrıca girişimcilik eğitim verilerek kendi işlerinin patronu olmaları için destek verilecek. Proje süresince katılımcılara günlük cep harçlığı verilecek.” dedi.
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
HASANKEYF’TE YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
ŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
Makaleler
Hava Durumu