Kozluk Meslek Yüksekokulu’ndan Çocuklar İçin Eğitici Materyal Sergisi

Kozluk Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından organize edilen “Normal ve Farklı Gelişim Gösteren Çocuklar İçin Eğitici Materyal” konulu serginin açılışı Kozluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet GÜNDOĞDU ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Turan ALAN tarafından açılışı yapıldı

06-12-2017

Okunma: 766


Merkez Kampüs Ek binada açılışı yapılan “Normal ve Farklı Gelişim Gösteren Çocuklar İçin Eğitici Materyal” adlı karma sergiye Üniversitemiz personelleri ve öğrenciler katıldı.

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından güz dönemi içerisinde sınıf ortamında üretilen eğitici oyuncak ve materyallerin öğrencilerinin el emeği ve göz nuru olduğunu belirten Kozluk MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet GÜNDOĞDU, iki gün sürecek olan sergi sonunda sergilenen eğitici materyallerin Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un katılımı ile ihtiyaç sahibi Batman merkez veya kırsaldaki köy okullarına dağıtılacaklarını açıkladı.

 

Kozluk MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet GÜNDOĞDU, bu sergi ile normalden farklı gelişim gösteren çocuklara dikkat çekmek istediklerini belirterek, öğrenme güçlüğü çeken çocukların eğitimi için öğrencilerimiz tarafından tasarlanan pek çok materyalin sergilendiğini söyledi.

 

“Normal ve Farklı Gelişim Gösteren Çocuklar İçin Eğitici Materyal” sergisinde sergilenen eğitici materyal ve oyuncakların, Kozluk Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden Rukiye ARSLAN ile İlhan ÇİÇEK’in denetiminde Kozluk Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz dönemi içerisinde sınıf ortamında hazırlandığı açıklandı.

Etiketler : #Kozluk   #Meslek   #Yüksekokulu’ndan   #Çocuklar   #İçin   #Eğitici   #Materyal   #Sergisi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN