Leventoğlu’ndan Eren’e Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, , Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret etti.

29-10-2018

Okunma: 602


AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, Yardımcısı Oğuzhan Cevat Emre, AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen hasbihâlde gençlik üzerine yapılan kültürel, sanatsal, sportif ve farklı alanlardaki etkinlikler üzerine fikir alış verişinde bulunuldu. 

“BATMAN’DA GENÇLİK ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKİYOR”

Batman’daki gençlik faaliyetlerini son derece beğendiğini ve dikkat çektiğini belirten AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, Gençlik ve Spor alanında üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını belirtti. Leventoğlu ayrıca, Batman’daki gençlik faaliyetlerinin üst düzeyde olduğunu ve örnek teşkil edecek iller arasında olduğunu ifade etti.

“KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hüsnü Tolga Genç ise, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik çalışmalarında destek olduklarını ve bazı projelerde koordineli çalıştıklarını söyledi. Başkan Genç; “Batman nüfusunun %53,3’ü 29 yaş altındadır. Ciddi anlamda genç ve dinamik bir gençliğimiz var. Teşkilat olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik faaliyetlerinde, sportif, kültürel, sanatsal ve her alandaki projelerini destekliyoruz.” dedi.

“GENÇLİK BİZİM GELECEĞİMİZ”

İl Müdürü Halil Eren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Onlar vatanımızın ve bizlerin geleceğidirler. Batman olarak son yıllarda her alanda başarılı projelerimizi hayata geçirerek birçok engeli aştık. Kamu kurum ve kuruluşlarla, STK’larla, kulüplerle ve bizim alanımızda faaliyet gösteren herkese kapımız açıktır.” diye konuştu.

Etiketler : #Leventoğlu’ndan   #Eren’e   #Ziyaret   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN