Masa Tenisi Takımımız Yeni Şampiyonluk Peşinde

Ulusal ve uluslararası birçok şampiyonada önemli başarılar elde eden Batman Belediyesi Masa Tenisi takımı ve oyuncuları Rize’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Batman’ı temsil edecek.

29-09-2017

Okunma: 740


İki antrenör eşliğinde Türkiye Şampiyonasına hazırlık çalışmalarını yürüten Belediyespor masa tenisi takımında 06 – 12 yaş arası 9 lisanslı oyuncu yer alıyor.  Mesude IŞIK antrenörlüğünde kız sporcular, Bayram BEZENMİŞ antrenörlüğünde ise erkek sporcularla hazırlık çalışmalarının yürütüldüğü Belediyespor masa tenisi takımının alt yapısında ise 25 sporcu yer alıyor.

 

Türkiye 1. Ligde yer alan Belediyespor Masa Tenisi takımı, aynı zamanda minik, yıldız ve genç kategorilerinde de ayrı ayrı mücadele veriyor. 29 Eylül – 01 Ekim 2017 tarihlerinde Rize’de yapılacak olan yıldızlar ferdi ve yıldızlar çift Türkiye Şampiyonasına, Batman Belediyespor masa tenisi takımı antrenörler eşliğinde 6 kız sporcu ile katılacak. 

 

Başarılı oyuncularla 2016 yılında önemli başarılara imza atan Belediyespor masa tenisi takımı oyuncularından Şükran CANGİR, miniklerde Türkiye Şampiyonu olurken, minik çiftlerde Şükran CANGİR ve Sena KAPLAN Türkiye şampiyonu, minik takımlarda Şükran CANGİR, Sena KAPLAN ve Hacer KAPLAN Türkiye şampiyonu olurken, yıldız ferdi kategorisinde ise Şükran CANGİR Türkiye ikinciliğini elde etti.

 

Uluslararası yarışmalarda da başarılarıyla görünür olan Belediyespor masa tenisi takımı,  Bulgaristan’ın Albeyna şehrinde düzenlenen masa tenisi Balkan şampiyonasında takımlar kategorisinde şampiyon olma başarısı gösterirken, ferdi kategoride Balkan ikinciliğini, Portekiz’de yapılan Avrupa Şampiyonasında ise Türkiye’yi temsilen takımlar kategorisinde Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

 

Miniklerde, Hacer KAPLAN, Medine KAPLAN, Dilan GÜNDÜZ’den ve yıldızlarda Şükran CANGİR, Sena KAPLAN, Gülseren GÜNDÜZ’den oluşan Belediyespor takımı, yarıştığı 2017 Okullararası Türkiye Turnuvası minik ve yıldızlar kategorisinde takım olarak Türkiye şampiyonlukları elde etme başarısını gösterdi.

Etiketler : #Masa   #Tenisi   #Takımımız   #Yeni   #Şampiyonluk   #Peşinde   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN