“Öğretmenler çağın şartlarına göre kendilerini geliştirmelidirler”

​Bir dizi çalışma ziyareti kapsamında Batman’a gelen Din Öğretimi Genel Müdürü Yılmaz, öğretmenlerden çağın şartlarına göre kendilerini geliştirmelerini istedi.

12-06-2018

Okunma: 647


Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, bir günlük çalışma ziyareti kapsamında Batman’ı ziyaret etti.

Yılmaz, TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin konferans salonunda Anadolu İmam Hatip Liselerinde görev yapan meslek dersleri öğretmenleriyle bir araya geldi.

Toplantıda öğretmenlere hitap eden Yılmaz, öğretmenlerden çağın şartlarına göre kendilerini geliştirmelerini ve öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için daha fazla çaba sarf etmelerini istedi.

Yılmaz, eğitimde imkânların fiziki ve teknolojik açıdan geçmişe göre çok daha iyi duruma geldiğini ancak nitelikli eğitime öğretmenlerin gayret ve çabalarıyla ulaşılabileceğini belirtti.

Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Anadolu İmam Hatip Liselerimize ve İmam Hatip Ortaokullarımıza yönelik proje ve çalışmaları çok yoğun ve faydalı bir içeriğe sahip. Öğretmenlerimizde Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün okullarımıza yönelik çalışmalarını kendi okullarında hayata geçirerek öğrencilerimize daha nitelikli bir eğitim verebilirler. Bu konuda ilimiz genelinde öğretmen arkadaşlarımın yoğun çaba harcadığını biliyorum ve bunun içinde meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN