
PETROL MAHALLESİ YENİ PARKINA KAVUŞUYOR
Yapımına bir süre önce başlanan Petrol Mahallesi Metin Bostancıoğlu İlkokulu karşısında yer alan parkın tamamlanması için son rötuşlar yapılıyor.
09-10-2018
Okunma: 952

Batman Belediyesi tarafından yapımına bir süre önce başlanan Petrol Mahallesi Metin Bostancıoğlu İlkokulu karşısında yer alan parkın tamamlanması için son rötuşlar yapılıyor.
Petrol Mahallesi’nde yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine kurulan parkın peyzaj çalışmalarını yürüten Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkta vatandaşlar için dinlenme alanları oluşturuyor.
Dört dönüm alan üzerine kurulu olacak parkta çocuk oyun grupları, pergole ve oturma banklarının montajına başlandı. Ekiplerimiz, farklı türden ağaç, süs bitkileri ekimi ve çim serimi gerçekleştirerek parkı son görüntüsüne kavuşturuyor.
VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
Makaleler
Hava Durumu
















