Plastik Cerrahlar Batman’da bir ilki başardı

Bir kaza sonucu hızarla kopmak üzere olan el kurtarıldı. Üniversite ve araştırma hastaneleri düzeyde yapılan ameliyatlar Batman Bölge Devlet Hastanesinde başarıyla yapıldı.

23-03-2016

Okunma: 3015


Blastik Cerrahlar Batman’da bir ilki başardı. Bir kaza sonucu hızarla kopmak üzere olan el kurtarıldı. Üniversite ve araştırma hastaneleri düzeyde yapılan ameliyatlar Batman Bölge Devlet Hastanesinde başarıyla yapıldı.

Batman’da bir ilk

Batman’da bir ilki başarıyla gerçekleştiren Op.Dr.Ender Ceylan ve Mehmet Öztan şöyle dedi; “50 yaşındaki Ömer Demir,   hızar ile el bileğinde kesisi nedeni ile acil servise başvurdu. Kopmak üzere olan elin yapılan muayenesinde el bileğini çepeçevre kesik olduğu tüm atardamar ve toplardamarların, sinirlerin kesildiği, elin kan dolaşımını ve hareketlerinin olmadığı tespit edildi. Acil şartlarda hasta ameliyata alındı. Altı saat süren ameliyatta hastanın tüm damarları, kas kirişleri ve sinirler mikro cerrahi teknik ile müdahale edilerek kurtarıldı 

Elimi kullanabiliyorum

Elini eskisi gibi kullandığını doktorlarıyla tokalaşarak gösteren hasta Ömer Demir, “El bileğim hızarla kesildikten sonra kendime geldiğimde, elimin durumuna baktım, cansız olduğunu fark ettim ve elimi kaybettiğimi düşündüm. Ameliyata alındım. Uzun bir tedavi sürecinden sonra elimi kullanabiliyorum ve çok mutluyum” dedi.

Etiketler : #Plastik   #Cerrahlar   #Batman’da   #bir   #ilki   #başardı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN