Real Konak Otel Finalde

Türk Turızmının En Kapsamlı Ödül Törenınde Batman Finalde

25-11-2018

Okunma: 497


Turizm sektöründe yönetim kalitesini vurgulamak amaciyla yayinlanan GM, tarafinca bu yil 9.su düzenlenen Quality Management Ödülleri,‘Qm Awards 2018’  ikinci tur final oylamasi basladi.

 QM ÖDÜLLERI, turizmde ‘Kaliteyi Yönetmenin’ önemini vurgulamak amaciyla GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nce  ( POYD- Profesyonel Otel Yöneticileri Dernegi  Resmi Yayini) düzenlenen Türk Turizminin en kapsamli ödül törenidir. Bu yil 9.su gerçeklesecek olan “Quality Management AWARDS“ ; Kalite Yönetim Ödülleri, Türkiye’yi basari ile temsil eden, ülkesine ve sektörüne katma deger saglamayi sürdüren ve bunu ilke haline getirmis olan tüm sektör paydaslarini rol model olarak sektörün degerlendirmesine sunmaktadir.

Bölgede birçok 5 yıldızlı  otel olmasına rağmen verdiği üst düzey hizmet, ve kaliteli profesyonel otelcilik anlayışıyla kısa zamanda adında söz ettiren Real Konak Hotel Batman turizminin tanıtımında her zaman ki gibi büyük rol oynayacak.

‘’QM Awards’’ ödül yarışmasında tüm Türkiye’den destek oyu alarak Finale Yükselen Real Konak Hotel Finalde de Petrol kentin yanı sıra bölgelerden de büyük destek alması bekleniyor

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Real Konak Hotel Genel Koordinatör Hüseyin Aslan;

‘’Batman turizmine açıldığımız günden beri tanıtımına büyük katkılarımız devam ediyor. Bölgede  5 yıldızlı güçlü rakipleri  Türkiye’nin dört bir yanında gelen oylarla geride bırakarak finalle kaldık’’ dedi.

Aslan :’’ Real Konak Hotel olarak turizm sektöründe kar amaçlı değil hizmet amaçlı çalışıyoruz yapmış olduğumuz; Sosyal,kültürel, sanatsal, sportif ve toplumsal projelere imza attık.

Şimdi her ne kadar otel adına girmiş olsak bile temennimiz ve özlememiz de bu kentin hakkettiği tanıtım yer almaktadır. Herkesin qmawards.com. tr adresine girerek otelimizi tıklamalarını bekliyoruz. Bir tıkla oy verip ilimizin tanıtımına herkes seferber olmalı . Kazanan Batman ve bölge insanın istikrarı olacaktır” Diye konuştu.

Aslan ayrıca bu gururunun her ne kadar Batman merkezli olmasına rağmen Diyarbakır, Cizre, Siirt, Şırnak, Mardin, Silopi ve Mezopotamya bölgesinin yüz akı olacağının bu ödülün sadece Batman değil tüm Güneydoğu temsil edileceğini da sözlerine ekledi. 

 Qm Ödülleri ; 13 Aralik 2018 tarihinde Titanic Deluxe Golf Belek  sahiplerini bulacak. Ikinci tur oylama 25 Kasim – 07 Aralik 2018 tarihlerinde gerçeklesecek.

Oylama onayi mailini mutlaka tiklayin!

Etiketler : #Real   #Konak   #Otel   #Finalde   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN