Sağlık Müdürlüğünde Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Batman İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde ve müdürlüğe bağlı sağlık tesislerinde görev yapan kadın personeller için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

09-03-2018

Okunma: 739


Organize edilen etkinliklerde pasta kesildi, çiğköfte ikram edildi, slayt gösterimi yapıldı. Sağlık Memuru Beşir Hamidi’nin müzik dinletisi ise etkinliğe renk kattı. Söylenen şarkılarla kadınlar halay çekerek stres attı. Halk Sağlığı Başkanlığı, Batman Bölge Devlet Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve İlçe Hastanelerinde çeşitli etkinliklerle kutlanan kadınlar gününde İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Osman Sünger ve kurum başkanları da etkinlikte bulunarak bu özel günde onları yalnız bırakmadılar. Günün anlam ve önemini karanfil sunarak taçlandıran yöneticiler ‘ Her kadın zaten bir çiçektir, çiçeğe ne hacet’ esprisiyle de sempati topladılar. Gün içinde kutlamaları servislerde de sürdüren hastane yönetimleri, hasta ve hasta yakınlarına da karanfil takdim ettiler.

Şefkatin ve sevginin timsali

8 Mart'ın tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdiği birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını belirten Sünger, “Şefkatin ve sevginin timsali olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Kendileri için düzenlenen organizasyondan memnun olduklarını dile getirerek kadın emekçiler, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan başta İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger’e, kurum başkanlarına, hastane yönetimlerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Etiketler : #Sağlık   #Müdürlüğünde   #Kadınlar   #Günü   #Coşkuyla   #Kutlandı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN