Sokak hayvanları için "insaf et israf etme" projesi

Batman’da ilkokul öğretmen ve öğrencileri, ekmeklerin çöpe atılmasının önüne geçmek ve sokak hayvanlarının beslenmesine katkıda bulunmak amacıyla proje başlattı.

20-12-2018

Okunma: 784


Batman’ın Yenişehir Mahallesi’ndeki (Emekli TOKİ) Yenişehir İlkokulunda düzenlenen "İnsaf Et İsraf Etme" konulu Atık Ekmek Projesi büyük ilgi görüyor.

Emekli TOKİ’de bulunan Batman Yenişehir İlkokulu yönetici, öğretmen ve öğrencileri,  velilerle el ele vererek atık ekmeklerin çöpe atılmasının önüne geçmek ve sokak hayvanlarının beslenmesine katkıda bulunmak amacıyla bir proje çalışması başlattı.

Hayvan Bakım Evinde bulunan sokak hayvanları için atık ekmek toplama proje kapsamında biriktirilen atık ekmekleri Belediye Hayvan Bakım evinde bulunan hayvanlara elleriyle veren öğrenciler, proje ile ekmeklerin çöpe atılmasının önüne geçmekle birlikte sokak hayvanlarının da beslenmesine katkıda bulunuyor.

Öğrencilerin sosyal bilincini yükseltmek, çevreye ve sokak hayvanlarına duyarlı olmalarını sağlamak, israf, tasarruf, geri dönüşüm, dayanışma gibi konularda farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir projeye başvurduklarını belirten okul yönetimi, projeye destek veren herkese teşekkür etti. 

Etiketler : #Sokak   #hayvanları   #için   #insaf   #et   #israf   #etme   #projesi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN