Temiz Batman, Temiz Personel, Temiz Belediye

Batman Belediyesine gelen Batmanlılar temiz bir görünümle karşılaştıklarından dolayı oldukça memnun.

03-05-2017

Okunma: 826


Belediyemizin 7 gün boyunca temiz kalmasını sağlayan temizlik personeli, görüntü  kirliliğine yol açan unsurları anında bertaraf ediyor. Temizlik personelimiz her katı kendi evleri gibi görerek temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

 

İşyerlerini kendi evleri olarak gören Belediyemizin temizlik personeli, tüm katların temizliğini büyük bir titizlikle sürdürüyor.

 

Vatandaşlarımız belediyeye giriş çıkışlarında güler yüzle karşılayan personelimiz, binaya ayrı bir çehre kattı.

 

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, temizliğe büyük önem verdiğini kaydederek: "İşyerimizi evimiz olarak görmeliyiz. Bu eksende işyerimizi temiz tutmak,  kendimiz ve Belediyemizi ziyaret eden vatandaşlarımız için yapacağımız en güzel hizmet temizlik hizmetidir.Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, göz estetiğine büyük önem veriyor. Çevreye rahatsızlık veren görüntüler ortadan kaldırılıyor. Belediye binamız içinde 23 temizlik personelimiz, belediyemizin sürekli temiz kalması için özveri ile çalışıyor. Personelimiz mesai saatleri içinde birimlerin rutin temizliğini yaparken, hafta sonları da vatandaşlarımızın güzel bir ortamda misafir etmek amacıyla belediyemizin genel temizliğini yapmaktadır" dedi.|

Etiketler : #Temiz   #Batman   #   #Temiz   #Personel   #   #Temiz   #Belediye   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN