“Toplumun Yeniden İnşasında Aile ve Değerler” Konferansı Düzenlendi

Batman Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından organize edilen “Toplumun Yeniden İnşasında Aile ve Değerler” Konferansı, Doğuş Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sami Şener tarafından verildi.

07-05-2018

Okunma: 594


Konferansa Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Konferansta konuşan Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, toplum olarak ortak değerlerimizi korumanın önemine değinerek, çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakılması gerektiğini, günümüzde aile değerleri ve ailede değerin yanı sıra, milli bir değer olarak dil konusunun oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Toplumun temeli sayılan aile kurumunun önemine değinen Prof. Dr. Sami Şener, “Günümüzde aile ve aile çevresinde ortaya çıkan sorunların, değişimlerin, çözülmelerin kitle iletişim araçları ve bilhassa sosyal medya araçlarıyla çöküşlerin etkisi büyük bir hızla toplumun genelinde kendini gösteriyor” dedi.

Konferansının ilerleyen kısmında, Prof. Dr. Şener; güncel ve milli değerler ile bilginin nasıl elde edilebileceğini ve kullanılacağını temel bilgi, kültür, tarih ve aile değerlerimizle ilişkisine dair bir çözümleme sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, “Toplumun Yeniden İnşasında Aile ve Değerler” Konferansı’na konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Sami Şener’e plaket takdim etti.

Etiketler : #Toplumun   #Yeniden   #İnşasında   #Aile   #ve   #Değerler   #Konferansı   #Düzenlendi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN