
Trafik ışıklarının kapalı olmasından sürücüler endişeli
Batman’ın Kozluk ilçesi Uluslararası İpek Yolu üzerinde bulunan merkezi kavşağın trafik ışıklarının kapalı olmasından sürücüler endişe ediyor.
15-05-2017
Okunma: 919

Batman’ın Kozluk ilçesi Üçyol mevkii Uluslararası İpek Yolu üzerinde bulunan kavşaktaki ışıklarının kapalı olmasından sürücüler endişeli.
Her gün yüzlerce aracın geçtiği yol üzerinde bulunan kavşakta trafik ışıkları 6 gündür kapalı durumda.
Konuyla ilgili şikayetlerini dile getiren araç sürücüleri ve ilçe sakinleri trafik ışıklarının bir an önce çalıştırılmasını ve yaşanabilecek kazaların önlenmesini istediler.
Trafik ışıkların kapalı olmasından dolayı, kazaların can kaybına neden olabileceğini belirten araç sürücüleri, trafiğin yoğun olduğu bir kavşakta trafik ışıkların kapalı olmasının dikkatlerini dağıttığını ifade ettiler.
Trafik ışıklarının çalıştırılmaması durumunda her an kaza yaşanabileceğini vurgulayan sürücülerden Usame Işık, “Tedbirlerin alınması için can kaybının yaşanması mı gerekiyor? İhmalden kaynaklanan kazalara tanık oluyoruz. Karşıdan karşıya geçerken sağa mı, sola mı, karşıya mı bakacağımızı bilmeden geçiyoruz. Çünkü trafik ışıkları sönük ve her sürücü de bu şekilde davranıyor. Yetkililerden acilen trafik ışıklarının faaliyete konulmasını istiyoruz.” dedi.
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
HASANKEYF’TE YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
ŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
Makaleler
Hava Durumu