
TÜMSİAD Batman Şubesi: 300 kişi istihdam edeceğiz
TÜMSİAD Batman Şube Başkanlığı, istihdam seferberliği kapsamında kentte 300 kişiyi istihdam edeceklerini açıkladı.
14-03-2017
Okunma: 1149

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz’i ziyaret etti. TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici burada yaptığı açıklamada, Batman’da 300 kişiyi istihdam edeceklerini söyledi.
Biçici, “Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz ay başlattığı istihdam seferberliğiyle alakalı TÜMSİAD olarak üyelerimizle yaptığımız istişare sonucunda 300 kişiyi bu kapsamda istihdam edeceğiz. 16 Nisan’daki referandumla birlikte ekonomideki belirsizliğin ortadan kalkacağına inanıyoruz. Gayemiz insanlarımıza daha faydalı hizmetlerde bulunmaktır.” dedi.
İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz de istihdam konusunun kendileri için her zaman birinci öncelik olduğunu, son açıklanan desteklerinden iş adamların yararlanmalarını istediklerini dile getirerek, istihdam seferberliğiyle halka daha fazla iş sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
HASANKEYF’TE YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
ŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
Makaleler
Hava Durumu