
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Batman’da da bir dizi etkinlik düzenlendi.
16-04-2018
Okunma: 995

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’ndan düzenlenen Turizm Haftası programına Vali Ahmet DENİZ, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan KURTULMUŞ'un turizm haftası nedeniyle gönderdiği mesajın okunmasıyla başlayan program, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan ASLANLI ile Vali Ahmet DENİZ’in konuşmalarıyla devam etti.
Turizm Haftası Kutlama Programı, hazırlanan konser, tiyatro gösterimi, sanatsal ve kültürel etkinlikler ile devam ederken etkinliğe katılan konuklar daha sonra Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Fuaye alanındaki sergiyi gezdi.
Katılımcılar, Türkiye’de ödüllü olan en iyi 100 fotoğrafın yer aldığı sergiyi gezerek fotoğrafları yakından inceledi. Turizm Haftası Kutlama Programı hafta boyunca yapılacak çeşitli etkinliklerle devam edecek.
 BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
 8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI 8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
 TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
 ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
 TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ! TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
 Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
 BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
 BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
Makaleler
Hava Durumu





















