
Yapıcıoğlu’dan Nasıroğlu ailesine taziye ziyareti
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu önceki gün hayatını kaybeden iş adamı Necat Nasıroğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
10-01-2018
Okunma: 834

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hayırsever iş adamı Necat Nasıroğlu’nun taziyesine katıldı.
Taziye ziyaretine HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yansıra, Genel Başkan Yardımcıları, GİK üyeleri, Batman İl Başkanı ve partililer katıldı.
Taziye için Korik Mahallesi'nde bulunan Diva Salonu’na giden Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetini, Nasıroğlu ailesi bireyleri karşıladı.
Merhum Necat Nasıroğlu’na Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Yapıcıoğlu, daha sonra taziyeden ayrılarak İl Başkanlığına geçti
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
HASANKEYF’TE YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
ŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
Makaleler
Hava Durumu