Yeni Mahallede çalışmalar başladı

Belediye Fen işleri Müdürlüğünün kentin genelinde sürdürdüğü, asfalt, yol yapım, kilitli parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor. Bahar aylarıyla birlikte kentte seferberlik ilan eden Batman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri yaza da aynı çalışma temposuyla girdi.

05-09-2016

Okunma: 873


Batman Belediyesi’nin kentin genelinde sürdürdüğü çalışmalar yaz aylarıyla birlikte katlanarak devam ediyor. Yol yapım, kilitli parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt, kaldırım, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Planlamada öncelik verilen bölgelerde çok sayıda ekiple eşzamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Birçok mahallede cadde ve sokakların bozulan yollarındaki eski asfalt, ekiplerce sökme makineleriyle sökülüp asfaltlanmaya hazır hale getirilirken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, asfalt yama, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

‘’Sorunları kısa süre içerisinde çözeceğiz’’

Kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Batman Belediyesi Eşbaşkanvekili Hürriyet Kaytar, ekiplerin eşzamanlı olarak kentin geneline yayıldığını belirterek, ‘’Bu sene Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler birçok noktada çalışmalarını devam ettiriyor. Şu an parke taşı ekiplerimiz Korıke Mahallesi ve Cudi Mahallesinde, asfalt ekiplerimiz Yeni Mahalle ve Karşıyaka Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. SİBADAŞ’ın Yeni Mahallede yapmış olduğu çalışmaları bitirmesi ile ekiplerimiz burada da çalışmalarını başlattı. SİBADAŞ diğer mahallelerde çalışmalarını bitirdiği an ekiplerimiz bu mahallelere de girerek buradaki sorunları da kısa bir sürede çözeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Etiketler : #Yeni   #Mahallede   #çalışmalar   #başladı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN