
EKMEN: PETROLSPOR'UN BAŞARISI BATMAN'IN GURURU
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Atletizm Süper Ligi'ne yükselen TPAO Batman Petrolspor Atletizm Takımı'nı yayımladığı mesajla kutlayarak, elde edilen başarının Batman adına büyük bir gurur olduğunu söyledi.
31-07-2026
Okunma: 1

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Nuri Altun 1. Lig Terfi Müsabakaları'nda 123 puan toplayarak atletizm Süper Ligi'ne yükselen TPAO batman petrolspor Atletizm Takımı'nı kutladı.
Petrolspor'un Batman için önemli bir değer olduğunu belirten Ekmen, elde edilen başarı nın büyük emek, disiplin ve kararlılığın sonucu olduğunu ifade ederek, "Bu başarı sadece kulübümüzün değil, tüm Batman'ın gururudur." dedi.
"GENÇLERE İLHAM VERECEK"
Atletizmde elde edilen başarının genç sporcular için önemli bir örnek oluşturacağını vurgulayan Ekmen, sporun genç lerin gelişimindeki önemine dikkat çekti.
Ekmen, sporcuları, teknik heyeti, Kulüp Başkanı Mehmet Hakan Toy'u, yönetimi ve başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederek, 2027 sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek Batman Petrolspor Atletizm Takımı'na başarılar diledi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
BAKAN MEMİŞOĞLU, BATMAN’DA YERLİ SAĞLIK TEKNOLOJİSİNİ İNCELEDİ
EKMEN: PETROLSPOR'UN BAŞARISI BATMAN'IN GURURU
BATMAN'IN SAĞLIK ALTYAPISI DAHA DA GÜÇLENECEK
MEMİŞOĞLU, BATMAN'DAKİ SAĞLIK PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ
BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
1,5 YAŞINDAKİ BEBEKTEN ACI HABER
BATMAN’DA SİNYALİZASYON VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
232 MİLYON TL’LİK YASA DIŞI BAHİS AĞINA JANDARMA DARBESİ
Makaleler
Hava Durumu

















