
RUHSATSIZ KAÇAK DÜKKAN YIKILDI
RUHSATSIZ KAÇAK DÜKKAN YIKILDI
07-08-2026
Okunma: 33

Batman Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde yeni sanayi sitesi yanında açılan yol üzerinde inşa edilen ruhsatsız kaçak dükkanı yıktı.
Belediye, kaçak yapılaşmaya karşı mücadelenin tavizsiz süreceğini açıkladı. Batman Belediyesi, kent genelinde kaçak yapılaşmaya yönelik denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Gültepe Mahallesi'nde, yeni sanayi sitesi yanında açılan yol üzerinde yapımı devam eden ruhsatsız kaçak dükkan belediye ekiplerince yıkıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, kentin planlı gelişimi ve vatandaşların can güvenliğinin korunması amacıyla kaçak yapılara karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.
Açıklamada, ekiplerin 7 gün 24 saat sahada görev yaptığı belirtilerek, mahalle mahalle ve sokak sokak denetimlerin devam ettiği ifade edildi. Çarpık kentleşmeye ve imar kirliliğine neden olan kişi ve yapılara yönelik mücadelenin geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de taviz verilmeden sürdürüleceği kaydedildi. Batman Belediyesi, sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir şehirleşmenin ancak planlı yapılaşma ve etkin denetimlerle mümkün olacağını belirterek, kaçak yapılaşmaya karşı çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi.
25 DÖNÜMLÜK PARK HİZMETE AÇILDI
GERCÜŞ'TE DEĞİŞİM RÜZGARI : İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
BATMAN MODELİ GENÇLERLE BULUŞTU
BAĞLARDA YEŞİL BUDAMA EĞİTİMİ
MEHMET SIDDIK ÇİFTÇİ'YE YENİ GÖREV
RUHSATSIZ KAÇAK DÜKKAN YIKILDI
Engelli Aktif Yaşam Merkezi'nden Özel Bireylere Güçlü Destek
ŞANSİ : "TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİ TARİHİ BİR ADIM"
Makaleler
Hava Durumu


















